Rólunk

DSC_0251 copy_2

A doppokid olyan egyedülállóan komplex tevékenységet végző design stúdió, amely a mama, a baba és a család számára nyújt egyedi, személyre szabott szolgáltatásokat.

Praktikus gyerekszobák, interaktív játszóházak. Stílusos ruhatár, lencsevégre kapott pocakok, tündéri apróságok.
Babaváró buli és az első szülinapi zsúr. Tudatos étkezés, alternatív gyógymódok, lélekemelő testmozgás. Mindezt sikkesen!

Csapatunk tervez, szervez, felkutat, vásárol, megvalósít és még azon is túl …

Lili és Sissi, a doppo megálmodói, egy Stílus Akadémián találkoztak először és ez barátság volt első látásra. Megszállottai a jól megfogalmazott egyedi stílusnak, a színeknek és az apró részleteknek. Kiemelt hangsúlyt fektetnek a harmónia megteremtésére. Szenvedélyesen kutatnak új ötletek, formák, anyagok után, hogy megrendelőik részére mindig tökéletes megoldással szolgálhassanak. Szakmai érzékenységük biztosít speciális figyelmet a sajátos igényeknek.

DSC_0481 copy01_kicsi2 másolataDSC_0367 copy_2kicsi másolata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sissi:
Türelem, nyitott szívűség. Színmemória és tér képzelő erő. Precizitás. Gondos készülődés. Egy kedves mosoly. Empátia. Karácsonyi filmek. Tél. Egy csésze finom jázmin tea. Csokis süti. Harmónia. Frissen mosott ruha illata. Bájos baba lábacskák. Ajakbalzsam és ásványvíz a táskában.
Munkamottó – személyiség megismerése.

Lili:
Határozott, figyelmes. Divat- és trendérzék. Egyediség. Pozitivitás. Nyitott az újra. Tejeskávé mellett minden megoldható. Kókuszos macaron. Tavasz. Romantikus filmek. Frissen festett szoba illata. Tisztaság. A legszebb írás egy édesanya memoárja a babája születéséről. Lendület. Mindig kéznél a rágógumi és a határidőnapló.
Munkamottó – értékteremtés.