Enteriőr

SONY DSC


A gyerekeket körülvevő környezet ingergazdagsága fontos a lelki és szellemi fejlődésük szempontjából. A színek, formák, textúrák, fények együttese mind újabb és újabb felfedezésre ösztönzi a kicsiket. 
A szülőkkel együtt megálmodjuk a vágyott gyermekszobát. Kialakítjuk az igényeket szolgáló stílust, megtervezzük a költségeket, elkészítjük a terveket és megvalósítjuk az elképzeléseket.
Munkánk során nagy odaadással dolgozunk azon, hogy az esztétikus megoldások egyben interaktív eszközök is legyenek a kisgyermekek számára és a legjobbat hozza ki belőlük.Hogy miből lehet választani?

„Absolute” kids room /teljes gyerekszoba tervezés/

A baba érkezése előtt vagy új igények felmerülésekor, a gyermekszoba ízléses és egyben a csöppség fejlődését szolgáló biztonságos kialakítása.

Tervezéskor minden apró részletre gondolunk. A komplett terv tartalmazza az egyedi berendezési alaprajzot, a színsémát, bútorokat, világítást, fal- illetve padlóburkolatokat, textíliákat és a művészi elemeket. Koordináljuk a kivitelezési munkát, a vásárlást, a kiszállítást és a beépítést. Gondoskodunk róla, hogy minden a helyére kerüljön.

E-design Guide /online tanácsadás, lépésről lépésre/

Az E-design egy „elektronikus tervezés” szolgáltatást jelent. Ebben az esetben a doppokid csapata egy részletes online kérdőíven keresztül gyűjt információt az átalakításra szánt gyerekszobáról. Megrendelőink érdeklődésére válaszként egy könnyen használható segédletet biztosítunk a kívánt helyiség mérését és fotózását illetően. Felmérjük az igényeket, a stílust és a költségvetést. Mindezek segítségével kellő ismeret áll rendelkezésünkre a tökéletes terv elkészítéséhez. A legfontosabb kérdéseket telefonon és online is egyeztetjük. A terv magában foglalja a berendezési alaprajzot, – melyen minden tárgy gondosan kitalált helyet kap -, a digitális látványtervet, fotókat minden egyes tárgyról, árinformációkkal és a beszerzési lehetőségekkel.

Hour Guide /tanácsadás eseti kérdésekben/

A legjobb lehetőség azok számára, akiknek csupán egy kis útmutatásra van szüksége a gyerekszoba kialakítása során.

Mit és hol vásároljak?
Vajon jó döntés ez a szín?
Milyen bútorok szükségesek a gyerekszobába?
Melyik a megfelelő gyerekágy?
Hogyan alakítsam ki a világítást?
Az árnyékolást milyen típusú függönyökkel oldjam meg?

Megvitatjuk a problémás területeket, megszelídítjük a csalafinta tetőtereket vagy éppen bevásárló körutakat teszünk a megrendelővel együtt.

Keress minket további információkért az Enteriőr szolgáltatásunkkal kapcsolatban!