Esemény

esemény_átméretezve


Egy parti a doppokid csapatával, jóval több, mint egy átlagos rendezvény. A megrendelő által választott opción belül teljes mértékben kitalált, megtervezett és profi módon kivitelezett vizuális és kulináris élmény.

A megrendelt parti elemeit egy téma köré rendezve állítjuk össze.  Buli szervizünk egyéni igényekre szabott komplett szervezés a részletek megtervezésétől, a meghívók elkészítésén át, a takarításig.
Bátran ránk bízhatod a szervezést, ha bármelyiket tervezed a következő jeles események közül: Baby Shower (babaváró és babaköszöntő parti), gyermekeknek születésnapi-, névnapi zsúr, mikulás- és farsangi buli.

Az egyéni igények sem jelentenek akadályt, akár egy keresztelőt is megvalósítunk a kreativitás jegyében.

Formás meghívók, finom részletek, jó hangulat és azok a mennyei sütemények, minden óhaj-sóhaj valóra válik.

Kérünk, vedd figyelembe, hogy az átgondolt és szépen kivitelezett munkához idő kell. Így a tervezett esemény előtt legalább 6-8 héttel vedd fel velünk a kapcsolatot! Ennél rövidebb határidő esetén azonnal telefonálj és megnézzük, mit tehetünk!

Mit is csinálunk mi?

Totaly Fancy Party /teljes partiszervezés/
Az ötlet megszületését követően mindent kézben tartunk.
A megrendelővel közösen kialakítjuk az esemény koncepcióját és megtervezzük a költségvetést. A partihoz illő látványelemek, jelmezek, a műsor, az ételek, italok és a kreatív finomságok is a szervezés részét képezik. Csupán a parti ruha beszerzésével kell törődnöd, de „Just Chic” szolgáltatásunk célja pontosan az, hogy ezt a terhet is levegye a válladról.

Event Style /esemény dekoráció tervezés/
A társasági eseményre a dekorációt mi visszük, minden másról neked kell gondoskodnod.

Office party /céges partiszervezés/
A doppokid vállalja cégek gyermeknapi, Mikulás napi rendezvényeinek, illetve kismama búcsúztató partijának megszervezését és lebonyolítását. Legyen a te céged is család, mama- és baba barát!

„Just Chic” /parti ruha tanácsadás/
Egy kis extra segítségnyújtás, ha a parti szerkót keresed. Házigazda vagy vendég leszel egy buliban és különleges parti ruhára van szükséged? Mi biztosan megtaláljuk az eseményhez illőt.

Keress minket további információkért az Esemény szolgáltatásunkkal kapcsolatban!