Stílus

stílus_átméretezve


A doppokid meggyőződése, hogy mindenkinek jár a tökéletes ruhatár. Segítünk a „testre szabott” gardrób kialakításában. Folyamatosan vadásszuk az új márkákat, a finom anyagokat és az extravagáns kiegészítőket. Az alapos kutatásnak köszönhetően naprakészek vagyunk az üzletek kínálatát illetően. A bátrabbak kedvéért viszont szívesen igénybe vesszük az online piacterek adta lehetőségeket is. Minden esetben olyan egyénre szabott kollekció összeállításán dolgozunk, amely tükrözi az egyéniséget, divatos megjelenést tesz lehetővé a mindennapokban és a különleges eseményeken egyaránt.A leendő és gyakorló anyukák számára olyan ruhákat válogatunk össze, amelyekben csinosak lehetnek, akár bevásárlás közben, a játszótéren, a konyhában vagy a hálószobában. Ügyesen keverjük az esztétikai igényeket a praktikummal.
Kreatív ötleteinkkel a babák ruhatárát is egyedivé varázsoljuk.

A testre szabott opciók!

„Absolute” Gardrób a Kicsiknek

Newborn Baby /újszülöttnek/
A születést követően szükséges, évszaknak megfelelő, ízlésesen összeválogatott ruhák, takarók, babakocsi és hordozók.

Baby Catwalk /babának/
Az első életévben akár anyuka öltözékéhez illő, praktikus és kényelmes babaruhák.

Little Red Carpet /kisgyermekeknek/
„Gyerekek a rivaldafényben.” A bölcsiben, az oviban és a játszótéren is trendi gyermekruhák.

„Absolute” Gardrób a Mamának

Pocak Couture /az első trimesztertől az utolsóig – a terhesség idején/
Igazodunk a napi rutinhoz és az egyre növekvő pocakhoz. A terhesség okozta változásokat, az egészségügyi és kényelmi igényeket is támogató, stílusos kismamaruhatár összeállítása.

After Born /szülés után/
Ne legyen gond szépnek lenni a szülést követő visszaalakulási időszakban sem. Gondoskodunk a legkiválóbb ruhadarabok beszerzéséről.

Glam Mami /kisgyermekes anyukának a mindennapokra/
Egy „csillogó” anyukának olyan ruhákra és kiegészítőkre van szüksége, amelyek egyszerre kényelmesek, praktikusak és egyben biztosítják, a gyermek programjainak megfelelő, dekoratív megjelenést. Megmutatjuk, hogyan vedd az akadályokat sikkesen.

Igény esetén kérhető konzultáció fodrásszal, kozmetikussal és sminkessel.

Keress minket további információkért az Stílus szolgáltatásunkkal kapcsolatban!